Video Gallery


Ceremonia e 10 vjetorit te Shkolles

10 vjetori i themelimit te Shkolles Studimeve Politike - "News 24" TV

Ceremonia e diplomimit te gjenerates 2014 - A1 report TV

Ceremonia e diplomimit te gjenerates 2014 - News 24TV

Inisiativa publike e ASPS - Antikorrupsioni ne administraten doganore - Zeri i Amerikes TV

Inisiativa publike e ASPS - Antikorrupsioni ne administraten doganore - Ora News TV

Inisiativa publike e pjesemarresve te ASPS - Vizion Plus TV

Shkolla e Studimeve Politike - Vizioni i Pasdites show

Shkolla Shqiptare Studimeve Politike ne TVSH dhe TV Gjirokastra